Salon Konepajassa palkittiin ja juhlittiin

Salon Konepajan henkilöstöinfo pidettiin 9.6.-20 koronan vuoksi avoimessa tilassa tuotannon äärellä. Maaliskuussa käyttöönotetussa toimitilalaajennuksessa juoduilla kakkukahveilla juhlistettiin useampaa asiaa. Uuden toimitilan ja onnistuneiden koneinvestointien lisäksi aihetta juhlaan oli kahden pitkäaikaisen työntekijämme, Arin ja Jarin täyttäessä ”pyöreitä”. Tilaisuudessa julkaistiin myös vuosittaisen työhyvinvointikyselyn tulokset, jotka olivat odotuksia paremmat. Koronavirus ja siitä aiheutuvat lomautukset eivät olleet onnistuneet horjuttamaan työyhteisön erinomaista työhyvinvointia ja työssä viihtymistä.

Juhanin 40v ansiomerkin anto
Juhani Kultarinnalle myönnettiin keskuskauppakamarin kultainen ansiomerkki tunnustuksena 40v jatkuneesta ansioituneesta ja sitoutuneesta työstä

Menestyvä yritys tarvitsee osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Tilaisuudessa päästiin juhlistamaan ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa harvinaista virstanpylvästä. Juhani Kultarinnalle luovutettiin Keskuskauppakarin myöntämä kultainen ansiomerkki tunnustuksena 40 vuotta jatkuneesta ansioituneesta ja sitoutuneesta työstä. Toimitusjohtaja Simo Halonen esitti kiitoksensa Jussille ansiomerkin luovutustilaisuudessa: ”Jussiin on voinut luottaa, asiat ovat aina hoituneet, töihin on tartuttu heti ja hoidettu ne valmiiksi”. Simo nosti esille arvostuksen Jussin näkemyksestä erilaisiin asioihin, koska ne perustuvat vuosikymmeninä hankittuun kokemukseen.

Kahvitarjoilu
Juhani, Jari ja Ari kahvitettavana