Kaiken takana on ihmisen osaaminen

Luotettavien osaajien kanssa olemme voineet kehittää ja toteuttaa visiotamme pitkäjänteisesti. Kun ammattitaitoiset osaajamme ja asiakkaamme kohtaavat, syntyy maailman luokan lopputuotteita.

Koska kaikki hyvä lähtee ihmisistä, on oppimishaluisten ja työhön sitoutuvien henkilöiden rekrytointi toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme nykyaikaisen ja turvallisen työympäristön. Panostamme tulevaisuuteen, niin että osaajille on aina töitä.

Rekry

Haluatko kehittyä jatkuvasti? Kiinnostaako uusimmat teknologiat ja monitaitoisuutta arvostava ympäristö? Tule moderniin, turvalliseen ympäristöön ja hyvään työilmapiiriimme.
Varmista eturivin paikka osaamisen kehittämiselle.

skp-markolehtinen

Tuotantopäällikkö Marko Lehtinen
Lue lisää Salon Konepajasta työympäristönä

Avoimet paikat

Ellet löydä sinulle sopivaa tehtävää avoinna, jätäthän avoimen hakemuksen!

Lähetä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 50 MB.
   Liitä mukaan cv tai tekstidokumentti.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  HENKILÖKUNTA

  SKP-KimmoVasu2-550

  Kimmo Vasu

  KONEISTAJA

  Järkevyys ja ammattimaisuus hallitsee tehtaalla kaikkea toimintaa ja tekemistä. Työpaikkana tämä on oikein mukava, kun ei ole kaaosta, on kiva porukka ja yhteishenki.

  Tulin tänne ammattikoulusta suoraan vuonna 2012 koneistajaksi ja tälle tielle olen jäänyt. Sitä mukaa kun tehtaalle on hankittu uusia laitteita, on ollut hauskaa kehittyä perushommien kautta modernin monitoimisorvin käyttäjäksi.

  Jaana Sorola

  TILAUKSET JA LASKUTUS

  Minulla on kaupallinen koulutus, mutta olen työskennellyt aina teräksen parissa. Olen viihtynyt täällä jo vuodesta 2006, sillä meillä ei ole yhtään samanlaista päivää. Minulla on hallussa laaja repertuaari tilausten hallinnasta, ostoista ja hinnoittelusta erilaisiin toimistotehtäviin.

  Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse tehdä kaikkea, siksi meitä on täällä monta. Huomaan että olen muuttunut itsekin, sillä työ on mahdollistanut henkilökohtaisen kehittymisen. Miehet ovat mukavia työkavereita, sanovat asiat suoraan, mutta välillä kyllä laitamme Tainan kanssa heidät ojennukseen.

  SKP-JaanaSorola-550
  SKP-JariVainio-550

  Jari Vainio

  LOGISTIIKKA

  4.9.1995 on se päivä, jolloin tulin taloon. Tykkään työni monipuolisuudesta ja siitä, että pystyn itse vaikuttamaan työtehtäviini. Lähettämössä pidän huolta lastaamisesta ja purkamisesta sekä tuotteiden suojauksesta, ikään kuin viimeistelen tuotteen.

  Pidän työpaikan sosiaalisuudesta. Meillä vaihtuvuus on pientä ja porukka on hyvä. Aika avoimuuden kulttuuri meillä on ja pysymme hyvin ajan tasalla, kun henkilökuntapalaverissa katsotaan aina työtilanne, tilaukset ja asiakaskohtaiset tiedot.