Kaiken takana on ihmisen osaaminen

Luotettavien osaajien kanssa olemme voineet kehittää ja toteuttaa visiotamme pitkäjänteisesti. Kun ammattitaitoiset osaajamme ja asiakkaamme kohtaavat, syntyy maailman luokan lopputuotteita.

Koska kaikki hyvä lähtee ihmisistä, on oppimishaluisten ja työhön sitoutuvien henkilöiden rekrytointi toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme nykyaikaisen ja turvallisen työympäristön. Panostamme tulevaisuuteen, niin että osaajille on aina töitä.

Rekry

Haluatko kehittyä jatkuvasti? Kiinnostaako uusimmat teknologiat ja monitaitoisuutta arvostava ympäristö? Tule moderniin, turvalliseen ympäristöön ja hyvään työilmapiiriimme.
Varmista eturivin paikka osaamisen kehittämiselle.

Jani Heikkilä

Avoimet paikat

Ellet löydä sinulle sopivaa tehtävää avoinna, jätäthän avoimen hakemuksen!

Lähetä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 50 MB.
   Liitä mukaan cv tai tekstidokumentti.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  HENKILÖKUNTA

  SKP-KimmoVasu2-550

  Kimmo Vasu

  KONEISTAJA

  Järkevyys ja ammattimaisuus hallitsee tehtaalla kaikkea toimintaa ja tekemistä. Työpaikkana tämä on oikein mukava, kun ei ole kaaosta, on kiva porukka ja yhteishenki.

  Tulin tänne ammattikoulusta suoraan vuonna 2012 koneistajaksi ja tälle tielle olen jäänyt. Sitä mukaa kun tehtaalle on hankittu uusia laitteita, on ollut hauskaa kehittyä perushommien kautta modernin monitoimisorvin käyttäjäksi.

  Tommy Oksanen

  KONEISTAJA

  Tulin taloon ensimmäisen kerran vuonna 1994. Välillä lähdin muihin hommiin viideksi vuodeksi, mutta palasin koska viihdyin täällä.

  Vuosien saatossa työ on kehittynyt niin, että tietokone on tullut mukaan isommin. Olen koneistaja, mutta olen aina tykännyt tehdä 3D-hommia ja teenkin meillä CAD/CAM-ohjelmointia. Meillä työaikajousto toimii kumpaankin suuntaan lyhyelläkin varoitusajalla. Työyhteisö on hyvä ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Minulla ei ole aamulla koskaan sellaista ajatusta, että taas sinne, vaan lähden mielelläni töihin.

  SalonKonepaja-Henkilökuvat2019-7
  SKP-JariVainio-550

  Jari Vainio

  LOGISTIIKKA

  4.9.1995 on se päivä, jolloin tulin taloon. Tykkään työni monipuolisuudesta ja siitä, että pystyn itse vaikuttamaan työtehtäviini. Lähettämössä pidän huolta lastaamisesta ja purkamisesta sekä tuotteiden suojauksesta, ikään kuin viimeistelen tuotteen.

  Pidän työpaikan sosiaalisuudesta. Meillä vaihtuvuus on pientä ja porukka on hyvä. Aika avoimuuden kulttuuri meillä on ja pysymme hyvin ajan tasalla, kun henkilökuntapalaverissa katsotaan aina työtilanne, tilaukset ja asiakaskohtaiset tiedot.