Kaiken takana on ihmisen osaaminen

Luotettavien osaajien kanssa olemme voineet kehittää ja toteuttaa visiotamme pitkäjänteisesti. Kun ammattitaitoiset osaajamme ja asiakkaamme kohtaavat, syntyy maailman luokan lopputuotteita.

Koska kaikki hyvä lähtee ihmisistä, on oppimishaluisten ja työhön sitoutuvien henkilöiden rekrytointi toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme nykyaikaisen ja turvallisen työympäristön. Panostamme tulevaisuuteen, niin että osaajille on aina töitä.

Rekry

Haluatko kehittyä jatkuvasti? Kiinnostaako uusimmat teknologiat ja monitaitoisuutta arvostava ympäristö? Tule moderniin, turvalliseen ympäristöön ja hyvään työilmapiiriimme.
Varmista eturivin paikka osaamisen kehittämiselle.

SKP-simoalonen

Avoimet paikat

Ellet löydä sinulle sopivaa tehtävää avoinna, jätäthän avoimen hakemuksen!

Lähetä hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 50 MB.
   Liitä mukaan cv tai tekstidokumentti.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  HENKILÖKUNTA

  Aleksi Järvenpää

  KONEISTAJA

  23 -vuotiaan Aleksi Järvenpään työura Salon Konepajassa alkoi 2019 sahaus-, juotos- ja kokoonpanotehtävissä, mutta viimeisen vuoden ajan mies on työskennellyt CNC -koneistajana ja pitää nykyisestä tehtävästään paljon.

  "Tässä osaaminen kehittyy huomattavasti korkeammalle tasolle. Työssä on paljon sellaisia yksityiskohtia, mitkä tekevät siitä huomattavasti mielenkiintoisempaa."

  Myös asiakastyytyväisyys on Salon Konepajalle tärkeä arvo, minkä myös Aleksi tiedostaa. Miehelle on kunnia-asia, että asiakas voi luottaa hänen valmistamien kappaleiden laatuun.

  "Ei asiakkaan kuulu mitata ja tarkastaa niitä, vaan heidän tulee voida luottaa siihen, että saavat juuri sitä, mitä on tilannut. Käsittelen myös niitä kappaleita niin, kuin ne olisi mun omiani."

   

  Aleksi_some_neliö
  Jenna_some_neliö

  Jenna Salojärvi

  TOIMITUSKETJUKOORDINAATTORI

  Salon Muurlassa asuva Jenna Salojärvi opiskelee Turun Ammattikorkeakoulussa, mutta työskentelee samalla täysipäiväisesti Salon Konepajalla toimitusketjukoordinaattorina.

  Viime vuoden alussa alkanut harjoittelupaikka vakinaistui viime syyskuussa, vaikka opinnot ovatkin edelleen hivenen kesken. Etäopinnot ovat kuitenkin suoritettavissa sujuvasti töiden ohella ja samalla työn alla on myös opinnäytetyö, mitä Salojärvi tekee niin ikään Salon Konepajalle tilaus- ja toimitusprosessin kehittämiseksi.

  Töihin kuuluu myyntitilausten käsittely, ostot ja ostotilausten käsittely, laskutus, tuotannon suunnittelu ja kuormitus, sekä asiakkaan kanssa tapahtuva päivittäinen kommunikointi.

  "Pidän siitä todella paljon, että saan olla tekemisissä asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Se on mielestäni todella mielenkiintoista ja monipuolista, kun tapaa erilaisia ihmisiä."

  Salojärvi näkee, että yrityksen koko on juuri sopiva ja se tekee toiminnasta ketterää.

  Pauli Laaksonen

  KONEISTAJA

  Salolainen Pauli Laaksonen teki pitkän työuran autonkuljettajana. Jokunen vuosi sitten epäsäännöllinen työ alkoi tuntumaan liian raskaalta ja niin mies päätti lähteä kouluttautumaan uuteen ammattiin.  Salon Konepajaan mies päätyi noin vuosi sitten oman aktiivisuutensa ansiosta.

  "Alusta alkaen on ollut yrityksestä todella hyvä kuva. Paikka on erityisen siisti, hyvä konekanta ja pääsin vielä töihin työstökoneelle, minne toivoinkin. Olen viihtynyt todella hyvin. Perehdytys oli erittäin hyvä ja edelleen voi kysyä apua aina, kun sitä tarvitsee. "

  Arvostus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen ovat Salon Konepajalle tärkeitä arvoja ja Laaksonen näkee, että yritys myös elää niiden mukaisesti. Kehittämiseen ja kouluttamiseen panostetaan, sekä asiakkaan näkökulmaa tuodaan esiin. Myös turvallisuusasiat ovat Laaksosen mukaan erittäin hienosti huomioitu.

  Pauli_some_neliö