Työntekijöiden kuulumisia Salon Konepajalta

Julkisessa keskustelussa on usein esillä työvoiman saatavuus siihen liittyvine haasteineen. Puheissa nousee esille muiden muassa metallialan houkuttelevuus, ammattikoulutuksen taso ja pienenevät ikäluokat. Näitä asioita me pohdimme myös täällä Salon Konepajalla. Voimme kuitenkin taputtaa itseämme selkään, koska tänäkin vuonna olemme onnistuneesti rekrytoineet koneistajia. Päädyimme etsimään syitä onnistumisistamme haastattelemalla työntekijöitämme. Haastattelujen perusteella tunnistimme kehityskohteita, mutta saimme myös erittäin rohkaisevaa palautetta, joista alla muutamia otteita:

” Täällä on todella hyvä porukka ja loistava työilmapiiri. Kaikki on valmiita auttamaan toisiaan. Ja täällä todella halutaan pitää hyvistä tekijöistä kiinni.”

”Hallit ovat poikkeuksellisen siistejä ja mikäli jotain turvallisuuspoikkeamia havaitaan, niin niihin puututaan välittömästi. Kun kävelet tuolla hallissa, niin ei siellä yksinkertaisesti näy mitään riskejä. Se kertoo paljon”

”Vaikka elämä on ollut viime aikoina kiireistä, niin ajattelen asian sillä tavalla, että kyllä sitä jaksaa tehdä asioita, mitkä ovat mielenkiintoisia ja mistä nauttii”

Salon Konepajalla jaamme laajasti haastateltavien suhtautumisen työhön ja asiakkaisiin:

”Ei asiakkaan kuulu mitata ja tarkastaa niitä, vaan heidän tulee voida luottaa siihen, että saavat juuri sitä, mitä on tilannut.”

”Arvostus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen ovat Salon Konepajalle tärkeitä arvoja ja sen näkee, että yritys myös elää niiden mukaisesti.”

”Pidän siitä todella paljon, että saan olla tekemisissä asiakkaiden ja toimittajien kanssa.”

Lue lisää ja katso haastatteluvideoita rekrysivuiltamme: https://salonkonepaja.fi/rekry/