Salon Konepaja hakee pitkän aikavälin kannattavuutta

“Kyllä hoituu!” on meidän slogan. Se on asenne, jolla kohtaamme kaikki sidosryhmät asiakkaista työntekijöihin sekä toimittajiin.

Meidän erityisosaamista ovat tarkasti toleroidut ja geometrisesti vaativat koneistukset. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen tuote tai tuhannen sarja, tilaukseen suhtaudutaan samalla vakavuudella. Uskomme omaan tekemiseen, eikä itseluottamus ole täysin perusteetonta, sillä asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkealla.

Yksi iso syy asiakastyytyväisyyteen on se, että tuomme asiakkaille säästöjä. Säästöt eivät synny tinkimällä laadusta, vaan suunnittelemalla ja tekemällä huolellisesti. Suhtaudumme jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja toimimme aina asiakaskohtaiset yksityiskohdat huomioiden. Meille on tärkeää, että laatu ulottuu yksityiskohtiin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteiden pitää olla siistejä, pakkausten ehjiä sekä sitä, että asiakaspalvelu on saumatonta alusta loppuun. Vanhojen asiakkaiden kanssa pyrimme jatkuvasti keksimään uusia tapoja pärjätä kilpailussa.

Kun lupaamme jotain, pidämme niistä lupauksista kiinni. Salon Konepajalla näitä lupauksia kantavat meidän luotettavat työntekijät. Kaikki 35 yrityksen työntekijää ovat alansa rautaisia ammattilaisia, joista pidetään tiukasti kiinni. Meillä on panostettu siihen, että työntekijöiden keskuudessa olisi positiivinen ja avoin ilmapiiri. Tärkeää on, että työntekijät pääsevät halutessaan haastamaan itseään vaikeiden, luovuutta vaativien projektien parissa.

Yrityksemme on ollut olemassa 35 vuotta ja meidän arvomme ovat perinteisiä. Pitkän ikämme salaisuus on kuitenkin se, että haluamme jatkuvasti kehittyä. Asiakastyytyväisyyden ylläpito vaatii jatkuvaa tutkimusta sekä aitoa mielenkiintoa erikoisosaamistamme, koneistusta kohtaan. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, täytyy meidän olla perillä alan uusimmista tuulista.

Voin luvata, että Salon Konepajasta saa nyt ja jatkossa parasta saatavilla olevaa palvelua.

Ystävällisin terveisin,
Matti Hellström
Myyntipäällikkö
Salon Konepaja Oy